Angus americain natuur

Wat is Americain natuur?

Americain natuur, ook wel bekend als filet americain, is een populaire vleesbereiding die bestaat uit rauw gemalen rundvlees, op smaak gebracht met diverse kruiden en specerijen. Het wordt vaak geserveerd als voorgerecht of als beleg op broodjes in de Amerikaanse keuken. Het heeft een romige textuur en een uitgesproken smaak die wordt versterkt door de toevoeging van kruiden en specerijen.

Hoe smaakt Americain natuur?

Americain natuur heeft een rijke, hartige smaak met een subtiele hint van kruiden en specerijen. De romige textuur van het gemalen rundvlees zorgt voor een smelt-in-de-mond ervaring. De toevoeging van kruiden zoals ui, peper, zout en soms worcestersaus geeft het zijn kenmerkende smaakprofiel. Het is belangrijk op te merken dat Americain natuur rauw wordt gegeten, dus de smaak is puur en ongekookt.

De naam americain natuur

Het woord americain heeft helaas niets te maken met Amerika. Het is wel gewoon het synoniem van pepare armorcain.

Van wat wordt dit vlees nu eigenlijk gemaakt?

Americain natuur of beter genaamd prepare wordt gemaakt van fijn gemalen rundvlees, hier wordt da peper en zout aan toegevoegd voor een optimale smaak te creëren.

Wist je dat:

In Frankrijk wordt de term americain natuur gebruikt wordt voor gehakte biefstuk? (dit zonder toevoeging van kruiden/ajuin).

Voedingsinformatie:

Americain natuur is een eiwitrijk voedsel dat ook vetten en essentiële voedingsstoffen bevat. Hier is een overzicht van de voedingswaarde van Americain natuur per 100 gram:

Eiwitten: Ongeveer 15-20 gram Vetten: Ongeveer 10-15 gram Calorieën: Gemiddeld 200-250 calorieën

Graag een recept uitproberen met ons Couvert-koe vlees? Dat kan! Klik hier.

Producten met Angus americain natuur

Slide