Deel een schaap

Belgisch Graslam

Pakket met 6 soorten lamsvlees, verdeeld in handige pakketten.
38% verkocht
Op 100% verdelen we.
Verwachte levering op 28/06 of 29/06

Inhoud

7,5 kg
 • 1 stuk
  Lamsbout
  1 x +/- stuk(s)
 • +/- 2 kg
  Lamsburger
  6 x +/- 330gr
 • +/- 1 kg
  Lamsgehakt
  2 x +/- 500gr
 • +/- 1 kg
  Lamskotelet
  1 x +/- 800gr
 • +/- 1 kg
  Lamsragout
  1 x +/- 1kg
 • +/- 1,5 kg
  Lamsworst
  3 x +/- 500gr

Omschrijving

In dit fijnproeverspakket vind je diverse soorten lamsvlees van onze Belgische lammeren. Al onze lammeren worden 100% grasgevoerd, al krijgen ze af en toe wel een stukje brood als beloning. 

Het vlees in je pakket is uiterst vers en wordt niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen, e-nummers of andere additieven. Alles is puur natuur zoals het hoort.  

Hoewel lamsvlees soms beschouwd wordt als een seizoensproduct kunnen wij doorlopend lamsvlees aanbieden, doordat we samenwerken met verschillende lokale boeren die hun lammeren in verschillende periodes aanhouden,

Belgisch Graslam

Oorsprong

Wij hanteren de naam Belgisch Graslam als verzamelnaam voor verschillende rassen die bij ons gekweekt worden, zoals het Bleu du Maine, de Ardeense Voskop of de Houtlanders.

 

Kenmerken

Onze lammeren worden 11 maanden op een rustige manier gekweekt. Pas dan komen ze in aanmerking voor verdeling. Lamsvlees staat soms bekend als een seizoensgebonden product. Maar omdat wij samenwerken met verschillende lokale boeren die in diverse periodes hun lammeren aanhouden, kunnen wij het gehele jaar door Belgisch lamsvlees aanbieden. 

Smaak

De rassen die wij aanbieden worden specifiek gekweekt voor de kwaliteit van het vlees en dus niet voor het rendement. Hierdoor proef je echt het verschil met lamsvlees dat voor de grote afzetmarkt gekweekt wordt. Het vlees in je pakket wordt niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen, e-nummers of andere additieven. Gewoon puur natuur en top qua smaak, zoals het hoort. 

Allergenen
Melk ( kruidenboter lamsburger )
Kan sporen bevatten van gluten, eieren, soja, melk en mosterd ( burgers en worst indien gekruid )

Meer over de samenstelling

Hier kan je meer uitleg vinden over de producten in dit pakket.

Anderen kochten ook

Slide