Dit is onze schapenboer die met zijn vrouwtje met veel liefde zorgt voor de schaapjes die wij dan later kunnen verdelen.

Omschrijving

Jo en zijn vrouw zijn eigenlijk zot van schapen... jaja ze liggen zelfs op een schapenvelletje voor de kachel samen met hun viervoeters. 

Belgisch Graslam

Oorsprong

Wij hanteren de naam Belgisch Graslam als verzamelnaam voor verschillende rassen die bij ons gekweekt worden, zoals het Bleu du Maine, de Ardeense Voskop of de Houtlanders.

 

Kenmerken

Onze lammeren worden 11 maanden op een rustige manier gekweekt. Pas dan komen ze in aanmerking voor verdeling. Lamsvlees staat soms bekend als een seizoensgebonden product. Maar omdat wij samenwerken met verschillende lokale boeren die in diverse periodes hun lammeren aanhouden, kunnen wij het gehele jaar door Belgisch lamsvlees aanbieden. 

Smaak

De rassen die wij aanbieden worden specifiek gekweekt voor de kwaliteit van het vlees en dus niet voor het rendement. Hierdoor proef je echt het verschil met lamsvlees dat voor de grote afzetmarkt gekweekt wordt. Het vlees in je pakket wordt niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen, e-nummers of andere additieven. Gewoon puur natuur en top qua smaak, zoals het hoort. 

Onze andere boeren

Rundsboer Dominique

Rundsboer Dominique

Dominique kan je elke morgen en avond tussen zijn koeien vinden. Van kindsbeen af eigenlijk al. Hij heeft de stiel van zijn vader geleerd om de koeien goed te ' soigneren'. Want dat komt de koe en het vlees op het einde van de rit ten goede. 

Varkensboer Geert

Varkensboer Geert

Varkensboer Geert zorgt zodanig goed voor zijn varkens dat hij ze zelfs verhaaltjes wil voorlezen

Slide