Deel een koe

Black Angus

Een samenstelling van 7 vleessoorten van het Black Angus rund. Vers aan huis geleverd. Vacuüm verpakt in porties van 500 gr of 1kg om makkelijk in je diepvries te bewaren.
33% verkocht
Op 100% verdelen we.
Verwachte levering op 09/08 of 10/08

Inhoud

10 kg
 • +/- 1 kg
  Angus americain natuur
  2 x +/- 500gr
 • +/- 1.5 kg
  Angus beef burgers
  5 x +/- 330gr
 • +/- 1 kg
  Angus entrecôte
  2 x +/- 500gr
 • +/- 2 kg
  Angus gehakt
  4 x +/- 500gr
 • +/- 2,5 kg
  Angus premium steak
  5 x +/- 500gr
 • +/- 1 kg
  Angus rosbief
  1 x +/- 1kg
 • +/- 1 kg
  Angus stoofvlees
  1 x +/- 1kg

Omschrijving

Het Aberdeen (Black) Angus-ras is zowat het bekendste koeienras ter wereld. Het vlees is lichtjes vetdooraderd en is iets steviger van textuur dan het vlees van de Franse koeienrassen. Doordat deze koeien grasgevoerd zijn, krijgt het vlees een unieke notensmaak. Onze Angus koeien worden lokaal en volledig volgens de regels van de kunst gekweekt. Puur natuur.

Omdat de unieke smaak van het Black Angus-vlees het meest tot z'n recht komt in zijn puurste vorm bevatten onze Black Angus-pakketten meer steaks en minder verwerkt vlees. 

Black Angus

Oorsprong

Het Aberdeen (Black) Angus koeienras is oorspronkelijk afkomstig uit Schotland. Onze Black Angus runderen zijn meestal afkomstig van onze boeren uit de Ardennen. Op de Ardense hoogtes grazen ze hun leven lang in hun natuurlijke habitat. 

Kenmerken

Het Black Angus-runderras staat bekend om zijn robuuste bouw, diepzwarte kleur en uitstekende vleeskwaliteit. Met een geschiedenis die teruggaat tot Schotland, is de Angus een veelgeprezen runderras vanwege zijn sappige en smaakvolle vlees, dat van nature gemarmerd is met fijne vetaders.

Soms is er een boer die bij ons zal werken met een kruising met een ander ras maar dan blijft er wel gewaakt worden over de inherente kwaliteiten van het Angus-rund, zoals de voortreffelijke vleeskwaliteit en robuuste bouw.
 

Smaak

Het vlees van de Black Angus is lichtjes vetdooraderd en heeft een unieke notensmaak dankzij de lange graastijd. 

Allergenen : 
Klik op bovenstaande link voor meer info

Meer over de samenstelling

Hier kan je meer uitleg vinden over de producten in dit pakket.

Anderen kochten ook

Slide