Deel een koe

Black Angus

7 verschillende soorten vlees verdeeld in handige pakketten. Het vlees van het Black Angus koeienras wordt gekenmerkt door hun unieke smaak en is een echte aanrader voor fijnproevers. 70 porties of ongeveer € 2.60 per maaltijd
18% verkocht
Op 100% verdelen we.
Verwachte levering op 12/01 of 13/01

Inhoud

10 kg
 • +/- 1 kg
  Angus americain natuur
  2 x +/- 500gr
 • +/- 1.5 kg
  Angus beef burgers
  5 x +/- 330gr
 • +/- 1 kg
  Angus entrecôte
  2 x +/- 500gr
 • +/- 2 kg
  Angus gehakt
  2 x +/- 1kg
 • +/- 2,5 kg
  Angus premium steak
  5 x +/- 500gr
 • +/- 1 kg
  Angus rosbief
  1 x +/- 1kg
 • +/- 1 kg
  Angus stoofvlees
  1 x +/- 1kg

Omschrijving

Het Aberdeen (Black) Angus-ras is zowat het bekendste koeienras ter wereld. Het vlees is lichtjes vetdooraderd en is iets steviger van textuur dan het vlees van de Franse koeienrassen. Doordat deze koeien grasgevoerd zijn, krijgt het vlees een unieke notensmaak. Onze Angus koeien worden lokaal en volledig volgens de regels van de kunst gekweekt. Puur natuur.

Omdat de unieke smaak van het Black Angus-vlees het meest tot z'n recht komt in zijn puurste vorm bevatten onze Black Angus-pakketten meer steaks en minder verwerkt vlees. 

Black Angus

Oorsprong

Het Aberdeen (Black) Angus koeienras is oorspronkelijk afkomstig uit Schotland. Onze Black Angus runderen zijn meestal afkomstig van onze boeren uit de Ardennen. Op de Ardense hoogtes grazen ze hun leven lang in hun natuurlijke habitat. 

Kenmerken

Het Aberdeen Angus wordt gekenmerkt door zijn forse bouw en wordt ook wel het Black Angus genoemd. Het dankt deze naam aan de donkere kleur van z'n vacht. 

Smaak

Het vlees van de Black Angus is lichtjes vetdooraderd en heeft een unieke notensmaak dankzij de lange graastijd. 

Anderen kochten ook

Slide